亚洲日韩国产AV中文字幕

<label id="u34ho"></label>

<code id="u34ho"></code>

<code id="u34ho"></code>

    <tr id="u34ho"><sup id="u34ho"></sup></tr>
    • laser nglereni Filter kain-Golden laser banner
    • mesin-SGIA sesanti laser nglereni banner
    • Galvo laser sistem-banner
    20181226210201

    WELCOME TO Laser GOLDEN

    Laser GOLDEN fokus ing nyediakake cerdas, digital, lan solusi laser otomatis.

    Produsen sistem laser kanggo nglereni, engraving lan menehi. Spesialis ing laser CO2 mesin nglereni  lan  Galvo mesin laser.

    Saka consulting pisanan tes aplikasi karo bahan kang dirancang ing industri tartamtu kanggo latihan kanggo pangguna lan layanan donya - GOLDEN Laser nawakake solusi laser lengkap, ora mung mesin single!

    mesin dianjurake

    Precision Manufacturing nggayuh banget

    Miturut pengalaman 20 taun 'ing industri laser, terus-terusan ngembangaké lan nggunakake teknologi maju, GOLDEN Laser wis dadi produsen anjog saka mesin laser karo kemampuan pangaturan canggih.
    GOLDEN Laser nawakake solusi laser profesional kanggo industri aplikasi tartamtu - kanggo mbantu nambah produktivitas, menakake prosedur Processing lan nggawe bathi liyane.
    Ing pasar jaban rangkah, GOLDEN Laser wis ditetepake jaringan marketing diwasa ing luwih saka 100 negara lan wilayah donya, karo produk competitive kita lan sistem inovasi-oriented pasar.
    亚洲日韩国产AV中文字幕
    <label id="u34ho"></label>

    <code id="u34ho"></code>

    <code id="u34ho"></code>

      <tr id="u34ho"><sup id="u34ho"></sup></tr>