亚洲日韩国产AV中文字幕

<label id="u34ho"></label>

<code id="u34ho"></code>

<code id="u34ho"></code>

    <tr id="u34ho"><sup id="u34ho"></sup></tr>
  1. 

    Nglereni Karpet Pesawat Air kanggo Industri Penerbangan - Wuhan Golden Laser Co., Ltd.

    Nglereni Laser Karpet Pesawat kanggo Industri Penerbangan

    Teknologi laser digunakake ing bidang penerbangan lan aerospace, kayata nglereni laser lan ngebur kanggo bagean jet, las laser, klambi laser lan pemotongan laser 3D. Ana macem-macem jinis mesin laser kanggo proses kasebut, kayata laser laser daya lan laser serat dhuwur kanggo macem-macem bahan. Goldenlaser nawakake solusi nglereni laser sing dioptimalake kanggo karpet pesawat.

    Cara nglereni karpet penerbangan tradisional yaiku nglereni mekanik. Nduwe kekurangan gedhe banget. Tilas iki angel banget lan gampang digulung. Tindak lanjut uga kudu nglereni pinggiran kanthi manual banjur njahit pinggiran, lan prosedur pasca proses rumit.

    Kajaba iku, karpet penerbangan dawa banget. Nglereni laserminangka cara paling gampang kanggo nglereni karpet pesawat kanthi akurat lan efisien. Laser nutup sisih ndhuwur kemul pesawat kanthi otomatis, mula ora perlu dijahit, sing bisa ngethok ukurane dawa banget kanthi presisi tinggi, ngirit tenaga kerja lan kanthi fleksibilitas dhuwur kanggo kontrak cilik lan medium.

    181102-1
    karpet pesawat nglereni

    Bahan Karpet Terapan Cocog kanggo Nglereni Laser

    Nylon, Non-woven, Polypropylene, Polyester, Campuran kain, EVA, Leatherette, lsp.

    Pentinge Kunci Nglereni Laser kanggo Selimut Penerbangan

    Segel pinggiran karpet kanthi otomatis, ora perlu sewing maneh.

    Meja konveyor advanceake bahan menyang meja potong kanthi otomatis, ora perlu intervensi manual sajrone nglereni, ngirit biaya tenaga kerja.

    Pemotongan presisi tinggi kanggo pola super dawa.

    Aplikasi sing gegandhengan

    Aplikasi karpet sing gegandhengan sing cocog kanggo nglereni lan menehi tandha laser

    Karpet Area, Karpet Indoor, Carpet Outdoor, Doormat, Car Mat, Carpet Inlaying, Yoga Mat, Marine Mat, Aircraft Carpet, Floor Carpet, Logo Carpet, Aircraft Cover, EVA Mat, lsp.

    karpet
    karpet
    karpet 3

    Rekomendasi Mesin laser

    Model No .: CJG-2101100LD

    Jembar meja potong yaiku 2,1 meter, lan dawane dawa luwih saka 11 meter. Kanthi Tabel X-Long, sampeyan bisa ngethok pola sing super dawa kanthi siji foto, ora prelu dipotong setengah pola banjur proses sisa bahan kasebut. Mula, ora ana celah jahitan ing karya seni sing digawe mesin iki. The X-Long Table Design pangolahan bahan sabenere lan luwih irit karo sethitik wektu dipakani.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    亚洲日韩国产AV中文字幕
    <label id="u34ho"></label>

    <code id="u34ho"></code>

    <code id="u34ho"></code>

      <tr id="u34ho"><sup id="u34ho"></sup></tr>