曰本真人性做爰无删减

<table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"><small id="pyh0u"></small></ruby></table>
<table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"></ruby></table>
    1. <li id="pyh0u"></li>

      <pre id="pyh0u"></pre>
      <pre id="pyh0u"><label id="pyh0u"></label></pre>

      Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

      Kebijakan Privasi

      Golden Laser bakal ngormati lan nglindhungi privasi sampeyan. Kita bakal nglindhungi informasi sing diwenehake nalika ngunjungi situs web iki.

      01) Koleksi informasi
      Ing situs web iki, sampeyan bisa seneng layanan sing disedhiyakake, kayata pesen supaya pesen, njaluk pitulung, ndownload file lan melu kegiatan. Sadurunge ngrampungake, sampeyan diwajibake ngisi informasi pribadi supaya bisa menehi pilihan sing cocog lan nerbitake hadiah yen ana.
      Kita kanthi tanpa upgrade nganyarke layanan lan produk (kalebu registrasi) kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Yen bisa, kita butuh info liyane babagan perusahaan sampeyan, pengalaman babagan produk lan cara kontak.

      02) Panggunaan Informasi 
      Kabeh info ing web iki bakal dilindhungi kanthi kaku. Kanthi info, Laser Emas kita bakal entuk layanan sing luwih apik lan luwih cepet. Ing sawetara kasus, kita bisa menehi informasi babagan riset pasar paling anyar lan info produk.

      03) Kontrol Informasi
      Kita duwe tugas legal kanggo nglindhungi informasi sing dikumpulake saka sampeyan, kalebu tanggapan utawa cara liyane. Tegese kajaba Laser Emas, ora ana pihak katelu sing bakal seneng informasi sampeyan.
      Kanthi nglumpukake informasi saka web lan nggabungake data saka pihak katelu, disaranake produk lan layanan paling apik.
      Cathetan: Link liyane ing situs web iki, mung menehi sampeyan penak lan bakal nggawa sampeyan metu saka situs web iki, sing tegese Laser Emas kita ora bakal tanggung jawab kanggo kegiyatan lan informasi ing situs web liyane. Dadi cathetan babagan link menyang web bagean katelu bakal ora ana ing dokumen privasi iki.

      04) Keamanan Informasi
      Kita wis ngrancang nglindhungi informasi lengkap, supaya ora ilang, nyalah gunakake, kunjungan ora sah, bocor, panganiaya lan gangguan. Kabeh data ing server dijaga firewall, lan sandhi.
      Kita seneng nyunting informasi yen sampeyan butuh. Sawise modifikasi, kita bakal ngirim detail sing bener liwat email kanggo mriksa.

      05) Panganggone Cookie 
      Cookie minangka potongan data sing digawe nalika ngunjungi situs web lan disimpen ing direktori cookie ing komputer. Dheweke ora bakal ngrusak utawa maca data ing komputer. Cookie ngapalake sandhi lan nelusuri fitur sing bakal nyepetake surfing menyang situs web kita mbesuk. Sampeyan uga bisa nolak cookie yen ora pengin.

      06) Modifikasi Umumake
      Interpretasi pratelan iki lan panggunaan situs web diduweni dening Golden Laser. Yen kabijakan privasi iki diganti kanthi cara apa wae, kita bakal menehi versi sing dianyari ing kaca iki lan uga nyathet tanggal kasebut ing sikil kaca iki. Yen perlu, kita bakal menehi tandha sing bisa digawe ing web kanggo menehi informasi.
      Sembarang perselisihan sing disebabake dening pernyataan utawa panggunaan situs web kasebut bakal netepi ukum ing Republik Rakyat China.

      WhatsApp

      Kirim pesen menyang kita:

      Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

      Kirim pesen menyang kita:

      Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
      曰本真人性做爰无删减
      <table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"><small id="pyh0u"></small></ruby></table>
      <table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"></ruby></table>
      1. <li id="pyh0u"></li>

        <pre id="pyh0u"></pre>
        <pre id="pyh0u"><label id="pyh0u"></label></pre>