曰本真人性做爰无删减

<table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"><small id="pyh0u"></small></ruby></table>
<table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"></ruby></table>
  1. <li id="pyh0u"></li>

   <pre id="pyh0u"></pre>
   <pre id="pyh0u"><label id="pyh0u"></label></pre>

   Makinë për prerje me lazer, Makinë për gdhendje me lazer, Makinë me lazer Galvo - Laser i artë

   Politika e privatësisë

   Laseri i Artë do të respektojë dhe mbrojë privatësinë tuaj. Ne do të mbrojmë çdo informacion që ju jepni kur vizitoni këtë faqe në internet.

   01) Mbledhja e informacionit
   Në këtë faqe në internet, ju mund të shijoni çdo shërbim të dhënë, të tilla si vendosja e porosisë, marrja e ndihmës, shkarkimi i skedarëve dhe aktivitetet pjesëmarrëse. Para se ta kaloni atë, ju kërkohet të plotësoni informacionin tuaj personal me të cilin ne mund t'ju ofrojmë zgjedhjen e duhur dhe t'ju lëshojmë çmimin nëse ka.
   Ne jemi duke azhurnuar pa shkak shërbimin dhe produktet tona (përfshirë regjistrimin) për të përmbushur nevojat tuaja. Nëse është e mundur, ne do të kemi nevojë për më shumë informacion në lidhje me kompaninë tuaj, përvojë në produktet tona dhe mënyrën e kontaktit.

   02) Përdorimi i informacionit 
   Të gjitha informacionet tuaja në këtë ueb do të jenë në mbrojtje të ngurtë. Nga informacioni, Laseri ynë i Artë do të përballojë shërbimin tuaj më të mirë dhe më të shpejtë. Në disa raste, ne mund të informojmë hulumtimin tuaj më të fundit të tregut dhe informacionin e produktit.

   03) Kontrolli i informacionit
   Ne kemi një detyrë ligjore të mbrojmë çdo informacion që mbledhim nga ju, përfshirë reagimet ose mënyra të tjera. Kjo do të thotë përveç Laserit të Artë, asnjë palë e tretë nuk do të shijojë informacionin tuaj.
   Duke grumbulluar informacionin tuaj nga uebi dhe duke integruar të dhëna nga palë e tretë, ne do t'ju rekomandojmë produktet dhe shërbimet më të mira.
   Shënim: Lidhjet e tjera në këtë faqe në internet, ju shërbejnë vetëm si lehtësi dhe do t'ju nxjerrin nga kjo faqe në internet, që do të thotë se Laseri i Artë nuk do të marrë asnjë përgjegjësi për aktivitetet tuaja dhe informacionin në faqet e internetit të tjera. Pra, çdo shënim në lidhje me lidhjet me rrjetin e pjesës së tretë do të jetë përtej këtij dokumenti të privatësisë.

   04) Siguria e informacionit
   Ne kemi planifikuar të mbrojmë informacionin tuaj të plotë, duke shmangur humbjen, keqpërdorimin, vizitën e paautorizuar, rrjedhjet, dhunën dhe shqetësimet. Të gjitha të dhënat në serverin tonë ruhen nga muri i zjarrit dhe fjalëkalimi.
   Ne jemi të kënaqur që të redaktoni informacionin tuaj nëse keni nevojë. Pas modifikimit, ne do t'ju dërgojmë detajet e duhura me email për kontrollin tuaj.

   05) Përdorimi i 
   Cookies Cookies janë pjesë e të dhënave që krijohen kur vizitoni faqen tonë të internetit dhe që ruhen në direktorinë e cookie-t në kompjuterin tuaj. Ata kurrë nuk do të shkatërrojnë ose lexojnë të dhëna në kompjuterin tuaj. Cookies memorizojnë fjalëkalimin tuaj dhe shfletoni tiparin i cili do të shpejtojë shfletimin tuaj në faqen tonë në internet herën tjetër. Gjithashtu ju mund të refuzoni cookies nëse nuk doni.

   06) Shpalleni
   Interpretimin e
   Çdo mosmarrëveshje e shkaktuar nga kjo deklaratë ose përdorimi i faqes në internet do t'i bindet ligjit përkatës të Republikës Popullore të Kinës.

   WhatsApp

   Na dërgoni mesazhin tuaj:

   Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

   Na dërgoni mesazhin tuaj:

   Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
   曰本真人性做爰无删减
   <table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"><small id="pyh0u"></small></ruby></table>
   <table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"></ruby></table>
   1. <li id="pyh0u"></li>

    <pre id="pyh0u"></pre>
    <pre id="pyh0u"><label id="pyh0u"></label></pre>