曰本真人性做爰无删减

<table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"><small id="pyh0u"></small></ruby></table>
<table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"></ruby></table>
    1. <li id="pyh0u"></li>

      <pre id="pyh0u"></pre>
      <pre id="pyh0u"><label id="pyh0u"></label></pre>

      Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

      Laser motong tina Spacer lawon sareng 3D bolong

      Goldenlaser nawiskeun mesin motong laser khususna ngonpigurasi pikeun lawon spacer

      Spacer lawon  mangrupikeun salah sahiji struktur tékstil 3D anu didamel anu diwangun ku dua substrat tekstil luar anu ngahiji sareng dijaga ku sisipan benang spacer, anu biasana monofilamen. Hatur nuhun kana struktur khususna, lawon spacer nunjukkeun ciri anu téknologi maju, kalebet breathability anu saé, tahan naksir, régulasi panas sareng ingetan bentuk. Nanging, struktur tilu diménsi khusus ieu tina komposit nyababkeun tantangan pikeun prosés motong. Tekanan fisik anu dipaksakeun kana bahan ku mesin konvensional nyababkeun distorsi, sareng masing-masing ujungna kedah dirawat deui pikeun ngaleungitkeun benang tihang leupas.

      Kamekaran téknologi manufaktur sareng panerapan lawon spacer mangrupikeun proyék anu teu aya tungtungna pinuh ku panilitian téknologi, anu nempatkeun syarat anu langkung luhur pikeun ngolah motong prosésor tékstil. Ngolah laser tanpa kontak parantos kabuktosan janten padika anu paling optimal pikeun motong lawon jarak. Prosés non-kontak ieu ngaminimalkeun distorsi lawon. Motong anu saluyu nganggo metode konvensional ampir teu mungkin - laser ngahontal potongan anu tepat unggal waktos.

      Kauntungan tina ngagunakeun laser pikeun motong lawon spacer

      Prosés motong laser non-kontak henteu ngarusak bahan na.

      Laser sekering ujung motong lawon sareng nyegah fraying.

      Kalenturan luhur. Laser sanggup motong ukuran sareng bentuk naon waé.

      Laser ngamungkinkeun motong anu leres-leres akurat sareng konsisten.

      Henteu diperyogikeun struktur alat atanapi ngagentos.

      Produksi saderhana ngalangkungan program desain PC.

      Kaunggulan mesin motong laser ti Goldenlaser

      Rak drive duaan sareng transmisi pinion nyayogikeun speed tinggi, akselerasi tinggi, akurasi tinggi sareng stabilitas tinggi.

      Tiasa dilengkepan ku dua sirah atanapi dua sirah mandiri pikeun ningkatkeun efisiensi ngolah.

      Konpigurasikeun sareng kakuatan laser ti 60 dugi 800 watt pikeun adaptasi sarat motong tina kandel anu béda tina bahan.

      Rupa-rupa daérah pamrosésan opsional. Format ageung, méja penyuluhan sareng méja koléksi sayogi nalika pamundut.

      Motong kontinyu tina gulungan langsung berkat sistem conveyor vakum sareng feeder otomatis.

      Ieu sababaraha conto lawon 3D bolong anu dianggo pikeun ngadamel korsi mobil spacer. Motong ku mesin motong laser GOLDENLASER JMC Series CO2.

      Inpormasi bahan tina lawon spacer sareng metoda motong laser

      Spacer mangrupikeun lawon anu seueur napas, bantal, multi-rupa, dianggo dina pembuatan praktis sababaraha rupa aplikasi mimitian ti kasehatan, kaamanan, militér, otomotif, penerbangan sareng mode. Beda sareng lawon 2D biasa, Spacer nganggo dua lawon misah, ngagabung ku benang microfilament, pikeun nyiptakeun "microclimate" 3D antara lapisan. Gumantung kana panggunaan tungtung, ujung jarak monofilament tiasa poliéster , poliamidaatanapi polipropilén. Bahan ieu cocog pikeun motong nganggo motong laser CO2 anu . Motong laser contactless nawiskeun kalenturan maksimum sareng pondok waktos pamrosésan. Béda sareng péso atanapi pukulan, laserna henteu kusam, ngahasilkeun kualitas anu unggul sacara konsistén dina produk réngsé.

      Aplikasi has pikeun motong laser spacer lawon

      • Otomotif - Korsi mobil

      • industri Orthopedic

      • Bantal sofa

      • Kasur

      • Pakéan fungsional

      • sapatu olahraga

      spacer fabrics application

      Lawon spacer patali cocog pikeun motong laser

      • Poliéster

      • Poliamida

      • Polipropilén

      Jinis lawon spacer séjén

      • 3D bolong

      • Sandwich bolong

      • 3D (Hawa) Spacer bolong

      Kami ngarékoméndasikeun mesin laser CO2 pikeun motong lawon spacer

      Gir na raka disetir

      Daérah kerja format ageung

      Struktur lengkep ditutup

      Kecepatan tinggi, presisi tinggi, otomatis pisan

      Laser laser RF logam tina 300 watt, 600 watt dugi 800 watt

      Milarian inpormasi tambihan?

      Naha anjeun kersa kéngingkeun langkung seueur pilihan sareng kasadiaan sistem goldenlaser sareng solusi pikeun prakték bisnis anjeun? Punten eusian formulir di handap. Spesialis kami salawasna senang pikeun mantuan sareng bakal balik ka anjeun langsung.

      Kirim pesen anjeun ka kami:

      Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
      WhatsApp

      Kirim pesen anjeun ka kami:

      Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

      Kirim pesen anjeun ka kami:

      Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
      曰本真人性做爰无删减
      <table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"><small id="pyh0u"></small></ruby></table>
      <table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"></ruby></table>
      1. <li id="pyh0u"></li>

        <pre id="pyh0u"></pre>
        <pre id="pyh0u"><label id="pyh0u"></label></pre>