亚洲日韩国产AV中文字幕

<label id="u34ho"></label>

<code id="u34ho"></code>

<code id="u34ho"></code>

    <tr id="u34ho"><sup id="u34ho"></sup></tr>
  1. 

    Laser motong karpét pesawat pikeun industri penerbangan - Wuhan Golden Laser Co., Ltd.

    Laser motong karpét pesawat pikeun industri penerbangan

    Téknologi laser seueur dianggo dina bidang penerbangan sareng aerospace, sapertos motong laser sareng pangeboran pikeun bagian jet, las laser, laser cladding sareng motong laser 3D. Aya sababaraha jinis mesin laser pikeun prosés sapertos kitu, sapertos laser tinggi laser sareng laser serat pikeun bahan anu béda-béda. Goldenlaser nawiskeun solusi motong laser anu dioptimalkeun pikeun karpét pesawat.

    Cara motong tradisional karpét penerbangan nyaéta motong mékanis. Éta gaduh kalemahan ageung pisan. Ujung motongna goréng pisan sareng gampang digoréng. Lengkepna ogé sacara manual kedah motong ujungna teras ngaput ujungna, sareng prosedur post-processing rumit.

    Salaku tambahan, karpét penerbangan panjang pisan. Pamotongan lasermangrupikeun cara anu paling gampang pikeun motong karpét pesawat sacara akurat sareng éfisién. Laser ngégél ujung simbut pesawat sacara otomatis, henteu kedah teras-teras ngaput, sanggup motong ukuran anu panjang pisan sareng presisi tinggi, nyimpen tanaga gawé sareng kalenturan tinggi pikeun kontrak alit sareng sedeng.

    181102-1
    karpét pesawat motong

    Bahan Karpét Terapan Cocog pikeun motong Laser

    Nilon, Non-anyaman, Polipropilén, poliéster, lawon campuran, Eva, leatherette, jsb.

    Pentingna konci motong Laser pikeun simbut Penerbangan

    Ngégél tungtung karpét sacara otomatis, teu kedah ngaput deui.

    Méja konveyor sateuacanna bahan kana méja motong sacara otomatis, henteu kedah campur tangan manual nalika motong, ngahémat biaya tanaga gawé.

    Motong presisi tinggi pikeun pola super panjang.

    Aplikasi patali

    Aplikasi anu aya hubunganana sareng karpét anu cocog pikeun motong laser sareng nyirian

    Karpét Daérah, Karpét Indoor, Karpét Luar Ruangan, Keset, Car Car, Carpet Inlaying, Yoga Mat, Marine Mat, Airpet Carpet, Floor Carpet, Logo Carpet, Aircraft Cover, EVA Mat, jsb.

    karpét
    karpét
    karpét 3

    Rekomendasi Mesin Laser

    Model No .: CJG-2101100LD

    Lebar méja motongna 2,1 méter, sareng panjang méja langkung ti 11 méter panjangna. Kalayan Tabel X-Long, anjeun tiasa motong pola super panjang ku sakali nembak, henteu kedah motong satengah pola teras ngolah sésa bahan. Maka, henteu aya celah ngaput dina karya seni mesin ieu diciptakeun. The X-Long Table Desain prosés bahan persis jeung éfisién kalawan saeutik waktu dahar.

    Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    亚洲日韩国产AV中文字幕
    <label id="u34ho"></label>

    <code id="u34ho"></code>

    <code id="u34ho"></code>

      <tr id="u34ho"><sup id="u34ho"></sup></tr>