曰本真人性做爰无删减

<table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"><small id="pyh0u"></small></ruby></table>
<table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"></ruby></table>
    1. <li id="pyh0u"></li>

      <pre id="pyh0u"></pre>
      <pre id="pyh0u"><label id="pyh0u"></label></pre>

      Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

      Mesin motong Laser Flatbed CO2

      Séri panganyarna kami tina mesin motong laser laser flatbed dirancang pikeun janten format ageung, gancang, presisi tinggi sareng otomatisasi tinggi.

      Sistem mékanis anu ngarah di industri, sistem jalur optik, sareng sistem kontrol mastikeun-gancang sareng stabilitas tinggi mesin motong laser. Motor gir & motor disetir sareng servo nyayogikeun gerakan presisi sareng akselerasi 8000mm / s2.

      Rupa-rupa format kerja aya, anu sacara efektif tiasa nyocogkeun ka kabutuhan pamrosésan sababaraha industri sareng spésifikasi. Sareng urang ogé tiasa ngaropea format motong anu cocog pikeun kabutuhan produksi khusus.

      Tabung laser kaca DC DC atanapi tabung laser laser RF anu opsional numutkeun industri sareng syarat olahan. Mesin motong laser laser flatbed kami tiasa dilengkepan 80 watt, 130 watt, 150 watt, 200 watt, 300 watt, 600 watt, 800 watt komo laser CO2 kakuatan tinggi.

      WhatsApp

      Kirim pesen anjeun ka kami:

      Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

      Kirim pesen anjeun ka kami:

      Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
      曰本真人性做爰无删减
      <table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"><small id="pyh0u"></small></ruby></table>
      <table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"></ruby></table>
      1. <li id="pyh0u"></li>

        <pre id="pyh0u"></pre>
        <pre id="pyh0u"><label id="pyh0u"></label></pre>