曰本真人性做爰无删减

<table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"><small id="pyh0u"></small></ruby></table>
<table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"></ruby></table>
    1. <li id="pyh0u"></li>

      <pre id="pyh0u"></pre>
      <pre id="pyh0u"><label id="pyh0u"></label></pre>

      Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

      kabijakan privasi

      Golden Laser bakal ngahargaan sareng ngajagaan privasi anjeun. Kami bakal ngajagi inpormasi anu anjeun pasihkeun nalika anjeun nganjang kana halaman wéb ieu.

      01) Kumpulan inpormasi
      Dina halaman wéb ieu, anjeun tiasa ngaraosan jasa anu disayogikeun, sapertos nempatkeun pesen, kéngingkeun bantosan, ngaunduh file sareng kagiatan anu miluan. Sateuacan anjeun ngalangkungan éta, anjeun diperyogikeun ngeusian inpo pribadi anjeun anu ku kami tiasa nyayogikeun pilihan anu cocog sareng ngaleupaskeun hadiah ka anjeun upami aya.
      Kami tanpa alesan ningkatkeun jasa sareng produk kami (kalebet pendaptaran) pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Upami tiasa, urang peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan perusahaan anjeun, pangalaman dina produk sareng cara kontak kami.

      02) Panggunaan Informasi 
      Sadaya inpo anjeun dina wéb ieu bakal aya dina panangtayungan anu kaku. Inpo na, Laser Emas kami bakal mayar jasa anu langkung saé sareng gancang anjeun. Dina sababaraha kasus, urang tiasa nginpokeun inpormasi pasar terakhir anjeun sareng inpo produk.

      03) Kontrol Émbaran
      Kami ngagaduhan tugas hukum pikeun mayungan inpormasi anu kami kumpulkeun ti anjeun, kalebet tanggapan atanapi cara sanés. Maksudna kajaba Golden Laser henteu aya pihak katilu anu bakal nampi inpormasi anjeun.
      Ku ngumpulkeun inpormasi anjeun tina wéb sareng ngagabungkeun data ti pihak katilu, kami bakal nyarankeun anjeun produk sareng jasa pangsaéna.
      Catetan: Tautan anu sanés dina halaman wéb ieu, ngan ukur nyayogikeun anjeun salaku genah sareng bakal nyandak anjeun kaluar tina halaman wéb ieu, anu hartosna Laser Emas kami moal nampi tanggel waler pikeun kagiatan sareng inpormasi anjeun dina halaman wéb anu sanés. Janten catetan naon waé ngeunaan tautan kana halaman wéb anu katilu bakal diluar dokumén privasi ieu.

      04) Kaamanan Informasi
      Kami parantos ngarencanakeun ngajaga inpormasi lengkep anjeun, nyingkahan kaleungitan, nyalahgunakeun, kunjungan anu teu sah, kabocoran, kekerasan sareng gangguan. Sadaya data dina sérver kami dijaga ku firewall, sareng kecap akses.
      Kami bungah pikeun ngédit inpormasi anjeun upami anjeun peryogi. Saatos modifikasi, kami bakal dikirim anjeun jéntré anu leres ku email pikeun dipariksa anjeun.

      05) Pamakéan 
      Cookie Cookies mangrupikeun data anu diciptakeun nalika anjeun nganjang ka halaman wéb urang sareng anu disimpen dina diréktori cookie tina komputer anjeun. Aranjeunna moal pernah ngancurkeun atanapi maca data dina komputer anjeun. Cookies ngapalkeun kecap konci anjeun sareng ngotéktak fitur anu bakal nyepetkeun surfing anjeun kana wéb urang dina waktos salajengna. Ogé anjeun tiasa nolak cookies upami anjeun henteu hoyong.

      06) ngumumkeun Modifikasi
      Tafsiran pernyataan ieu sareng panggunaan halaman wéb anu dipiboga ku Golden Laser. Upami kabijakan privasi ieu robih ku cara naon waé, kami bakal nempatkeun pérsi anu diénggalan dina halaman ieu sareng ogé nyatet tanggal na dina footer halaman ieu. Upami diperlukeun, kami bakal nempatkeun tanda anu tiasa dilakukeun dina wéb pikeun nginpokeun ka anjeun.
      Sagala sengketa anu disababkeun ku pernyataan ieu atanapi panggunaan halaman wéb bakal nurut kana hukum anu aya di Républik Rahayat Cina.

      WhatsApp

      Kirim pesen anjeun ka kami:

      Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

      Kirim pesen anjeun ka kami:

      Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
      曰本真人性做爰无删减
      <table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"><small id="pyh0u"></small></ruby></table>
      <table id="pyh0u"><ruby id="pyh0u"></ruby></table>
      1. <li id="pyh0u"></li>

        <pre id="pyh0u"></pre>
        <pre id="pyh0u"><label id="pyh0u"></label></pre>